legezakken.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Vakantiehuis Ierland
  Voor wie geïnteresseerd is:
   
  Een kleine scheidslijn tussen fictie en werkelijkheid
  Ik kijk graag naar Gooische Vrouwen op de tv. Ik vond het verassend en leuk om te zien dat ook in het Gooi de kredietcrisis heeft toegeslagen. Zij het dan met een grote knipoog. De afleveringen, die wij nog moete zien, zijn natuurlijk al lang klaar. Dus het schrijversteam moet een vooruitziende blik hebben gehad toen zij het script schreven.
   
  Er is nu een bekende Nederlander, die ook in de financiële problemen is geraakt. Ik vind dit heel jammer, omdat ik het idee had dat dit een heel integere man is.  Dit is waarschijnlijk ook waarom het financieel fout is gegaan. Er zijn waarschijnlijk mensen, die daar grof misbruik van hebben gemaakt. Het is ook iemand die zich ook het lot van zijn medewerkers heel erg aantrekt. Dit zijn personen die toch vaak hier een flinke klap van oplopen, want het is niet niks wanneer je bedrijf falliet gaat  en je moet je werknemers ontslaan of je kunt ze geen salaris meer betalen. Hopelijk laat Marco zich niet uit het veld slaan en gaat gewoon door met zijn activiteiten. Een goed advies hier is: "Schoenmaker houd je bij je leest"!
  Zo wordt fictie gewoon werkelijkheid voor sommige mensen. Ik wil iedereen die nu zonder werk of bedrijf komt heel veel  sterkte en kracht wensen om uit dit dal weer op te klimmen en mogen ze er ook sterker en wijzer uitkomen.

  Reacties

  depolderexpress op 23-09-2009 19:21
  Ik zag net een stukje van een persconferentie met Marco. De arme man, was in tranen. Ik vind het zielig, hoor. Het is natuurlijk nooit zijn opzet geweest, dat dit ging gebeuren.
   
  Groetjes, Willeke.
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl