legezakken.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Vakantiehuis Ierland
  Voor wie geïnteresseerd is:
   
  Het beste idee van Nederland
  Op zaterdagavond wordt er hier in Lege zakken huize gezapt. Dit houdt verband met het feit dat de Vlamingen, een op de Nederlands televisie recentelijk uitgezonden, detective ook laten zien. Ik hoef ze niet twee keer in een week te zien. Deze zaterdag bleef ik hangen bij "Het beste idee van Nederland". Ongelooflijk leuk om te zien waar mensen mee aankomen zetten. Persoonllijk vind ik het idee van een plastic shredder ( een afvalcontainer, die afvalplastic in kleine stukjes versnippert ) een supergoed idee. Ze lieten zien hoe een grote afvalzak met plastic werd versnipperd tot 1/5 of 1/6 deel van de oorspronkelijke inhoud van de afvalzak. Volgens mij werd het idee weggebonjourd. Het fritesmandje waarvan de bodem naar beneden uitklapte vind ik ook zo'n vinding waarvan je denkt. Hé wat handig. Helaas was hier al patent op aangevraagd en kon dit idee ook al niet door naar de volgende ronde.
  Ik zou als fabrikant op deze vindingen azen, want er zitten echt een heleboel handigheidjes bij. Gelukkig mochten de warmtebesparende pan en gasbesparende kraan wel door. Ik heb me al vele malen vergist door de kraan op de warmtestand te openen. Dan komt er eerst natuurlijk koud water uit en merk je niet dat de kraan warm water vraagt aan de cv-instalatie. Ik wil wel zo'n kraan in huis.
  Zo zijn er legio producten die heel goed zouden passen in mijn huishouden, maar het niet halen, omdat ze net niet spectaculair zijn. Ik hoef geen krat om mijn middel te gespen , omdat ik ga wandelen. Dat is leuk wanneer je er regelmatig op uit gaat om te wandelen en te kamperen. Ik vind het jammer dat er zoveel producten het niet halen om geproduceerd te worden, want ze zouden stuk voor stuk het leven een stuk makkelijker maken en zeker veraangenamen. Vaak zijn het hele simpele vindingen of oplossingen, die het leven vergemakkelijken.
   
  Een heel fijne maandag allemaal!

  Reacties

  eenfrissestarter op 28-09-2009 13:04
  Ik ben het helemaal met je eens, ook ik zag een heel legio aan ideeën voorbijkomen die naar mijn idee te gemakkelijk aan de kant werden gebonjourd. Zeker de opmerkingen vond ik niet altijd getuigen van proffesionaliteit, maar meer van eigen mening. Jammer.
  depolderexpress op 28-09-2009 14:29
  Die plasticversnipperaar is een geweldig idee!Wij zijnnu bijna een week, plastic apart aan het houden en het is echt niet normaal, hoeveel je verzamelt in een weekje tijd!
  Wat ik ook een geweldig idee vindt, dat trouwens wel door is naar de volgende ronde, is zo'n plastic buisje, voor in de hanging basket. Ik doe plastic onder in de basket, meaar dat helpt niet. Dus gaat de basket, in een teil water. Als ik thuis ben, is zoiets niet erg om te doen. Het water wat overblijft, in de teil, gaat weer naar andere planten toe. Maar zijn wij op vakantie, dan zijn mijn plantjes altijd verpeiterd, als we thuiskomen.
   
  Zo'n kar, voor te wandelen, lijkt me trouwens helemaal niet handig. Toch zeker niet in de bergen. Nu wandelt natuurlijk niet iedereen in de bergen, maar wij wel... Geef mij dan maar gewoon, mijn rugzakje!
   
  Groetjes, Willeke.
  depolderexpress op 28-09-2009 19:05
  Ja, zo'n frituurzak leek me ook erg handig. Ik geloof dat toen, 4 personen met dat idee kwamen.
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl