legezakken.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Vakantiehuis Ierland
  Voor wie geïnteresseerd is:
   
  Wat zal ik ze missen!
  Gisterenavond heb ik de laatste aflevering van Gooische Vrouwen gekeken. Dat kon natuurlijk niet op mijn verjaardag. Wat is het jammer dat het nu is afgelopen. Ik had er nog wel jaren naar kunnen kijken. Het is ook niet zo dat er een Nederlandse serie is, die net zo veel humor heeft en van die leuke muziek. Derek de Lint speelde Dr.Rossi en had de minste tekst, maar wat was ie goed. Vond hem een spetter toen hij nog wat jonger was. Ik heb  jaren van Gooische Vrouwen genoten en gelukkig heeft Linda nu ook de Televizierring ervoor mogen ontvangen.  Ik vond het nogal gek dat Talpa nooit is aangeslagen, want ik vond dat een leuke televisiezender. Ik keek naar heel veel programma's van hen.
   
  Gelukkig hebben we nu de Frogers nog om ons op te verheugen. Ik kan met mijn hand op mijn hart vertellen dat ik vroeger bijna nooit naar Nederlandse televisieprogramma's keek, maar dochter ziet graag Nederlandse televisie en zo is het dus gekomen dat ik er ook wel naar kijk. Eén concessie heb ik niet gedaan. Ik kijk pertinent niet naar de soaps. Dat vind ik van waanzin aan elkaar hangen. De hele cast heeft al eens een relatie met elkaar gehad in de serie en ze verrijzen net zo makkelijk weer uit de dood. Dat is aan mij niet besteed. Het moet nog wel een klein beetje geloofwaardig blijven.
   
  Hoewel ik gisteren vroeg heel actief was, werd dat later luieren. Ik heb niet veel meer gedaan behalve eten koken. Vandaag hang ik dus was op die gisteren in de machine zat.
   
   Ik ga proberen om eens uit de voorraadkasten menuutjes samen te stellen, want er staan wat gekregen producten in, die op moeten. De vriezer zit vol met soepjes en macaronisaus en ik heb er ook nog gebraden rundvlees in zitten. Daar kan ik misschien een lekker hacheetje van maken. Helaas zijn de uien nog zo heel sterk op het moment en na twee uien schoonmaken en snijden, zie ik echt niets meer door de tranen. Linke soep!  Dat snijden moet dan maar in etappes gebeuren.
   
  Het is al weer eeuwen geleden dat we pizza aten, maar de volgende keer wil ik hem gewoon weer zelf maken, want dat vind ik toch lekkerder. Veel minder vet en alles lekker vers. Ik ga deze week proberen zo min mogelijk te kopen, want ik wil nu toch echt wel eens mijn budget zien te halen. Ik lees vol bewondering blogs en fora met mensen , die met z'n vieren ( baby's in de luiers ) van 70 euro rond komen in de week. Het lukt me maar niet. Ik wil uiterlijk 90 euro uitgeven voor vijf personen. Ik ga denkelijk nu maar eens opschrijven wat ik per week spendeer. Ik heb wel een excel bestand warin ik alle uitgaven noteer, maar aan het eind van de maand is mijn  inspiratie verdwenen en laat ik het los. Nu ga ik elke week 90 euro pinnen en houdt jullie op de hoogte van de vorderingen.
   
  Een heel fijne maandag allemaal!

  Reacties

  Haas op 26-10-2009 09:54
  Hoe is het afgelopen met je plan om van alles in huis te selecteren voor verkoop op MP? Mijn man wil daar meestal niets van weten, dat gesjacher.. Toen ik gisteren de cd-dvd spelletjes stapel door de kinderen liet inventariseren was de oogst teleurstellend. 4 schijfjes mochten weg, de rest niet. Dat schiet niet op.
  Verder 2 zomerdekbedden die hooguit in de caravan op vakantie in het zuiden nuttig zijn, en ik heb geen caravan. Misschien nu de crisis er is, dat mensen weer meer de caravan en de vouwwagen gaan gebruiken ipv buitenlandse vliegreis te boeken, dus misschien verkoop ik die dingen nog wel.
  joke op 26-10-2009 11:12
  hier ook kliekjes dag heb visite geha den ha d2pannen soep br bonen en groente
  dus over kan niet invriezen vriezer afgeladen want broer zou eerst warm eten hier witlof uit de oven daar heeft schoonzusje weer soep van laten worden bij mij ppf maar goed gisterenaaf nog gr tas naar uitwonende zoon gebracht met eten
  en hoef 2weken geen boodschapen te halen op kleine dingen
  man is thuis ziek dus soep makelijk ik ook makkie zo
  ach ik heb ook wel is grote dingen op mp gezet
  heb daar van alleen schommelstoel aan zwangervrouwtje verkocht v 50e
  de rest heb ik er maar na 3mnd af gehaald heb alle lps bij grof vuil gezet voor wie het mee wou nemen!!
  zo ook in nieuwe huis toch wat dingen overbodig kwa inrichting die ook in hok v vuil gezet was zo weg hahaha
  ik ga nergens mee rmee lopen leuren geef allesw eg of gooi het weg!!
  ma nichtje en mijn vriendin verkopen de duvel en zijn ouwemoer op mp!!!
  dus wens je sterkte en zeer fijne dag toe gr joke
   
   
   
  Roxanne op 26-10-2009 13:34
  Goedemiddag!
   
  Ik doe altijd een slokje water in mijn mond tijdens het snijden van de uien. Dan heb ik er helemaal geen last van. Doe ik het zonder water, dan zit mijn make-up op mijn rug.

  Ik ga deze week ook lekker uit de voorraad koken! Even lief doen voor de beurs.
   
  Liefs
  anja op 26-10-2009 14:34
  uien snijden in de buitenlucht, en ik heb nergens last van! Dus even buiten aan de tuintafel of picknicktafel of wat dan ook, wie weet werkt dat bij jou ook.
  Alle andere trucjes zoals water in je mond of de kraan laten lopen (wel opvangen natuurlijk!) bij mij helpt het niets, als ik in de woonkamer ben en manlief snijdt een ui in de keuken krijg ik al last van mijn ogen.
  Anja
  P.S. Ik heb de afgelopen jaren echt heel veel verkocht via MP, het is wel heel erg seizoensgebonden, in de zomer niet veel meer verkocht dan een tentje, nu opeens loopt het weer behoorlijk goed, mensen zitten weer meer achter de pc en gaan op zoek, dus succes!
  Anja
  izerina op 26-10-2009 16:54
  Vaak zijn die kelderkast-gerechten heel lekker. Je krijgt ze ook nooit meer van dezelfde smaak. En wat die verkoop betreft. Misschien nog een weekje wachten en dan als Sinterklass/kertsaanbieding in de advertentie vermelden? groeten Izerina
  schuldenaar op 26-10-2009 20:59
  Oooh ik kan ook wel janken dat Gooische Vrouwen nu afgelopen is. Ik hoop echt dat je die beloofde film gaan maken want daar ga ik dan echt wel naartoe. Ga dr maar vast voor sparen haha.
   
  Liefs Schuldenaar!
  joke op 26-10-2009 21:48
  ja vergeet te zeggen dak baal dat het afgelopen is wacht ook op de film maar miste willemijn wel hoor topwijf !!
   
  was wel blij dat ze de ring eindelijk hadden
  wil ook graag de nieuwe film v linda zien
   
  kijk ook graag naar grey,s anatomy
   
   
   
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl