legezakken.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Vakantiehuis Ierland
  Voor wie geïnteresseerd is:
   
  Nou, het was weer een afgang.
  De detective "Whitechapel" had ik al gezien en omdat ik Portugal tegen Denemarken een heel mooie wedstrijd vond, besloot ik om samen met LZG naar het Nederlands elftal te kijken. Wat een beroerd spel. Het leek wel of ze niet vooruit te branden waren. Duitsland was gewoon goed en hun kansen werden benut in tegenstelling tot die van Nederland.
   
  Gisteren weer een boodschappenrondje gedaan, want er stonden nog twee kratten met bierflesjes van tweede pinksterdag en het weekendje weg en deze wilde ik inleveren. Tevens heb ik nog spullen gehaald voor op vakantie zoals man's nootjes, want die hebben ze niet in Ierland.
   
  LZZ1 heeft gisteren zijn propedeuse gehaald en we hebben een taartje gehaald om dat feit te vieren. Wel met 35% korting natuurlijk. We aten broodjes met hamburgers en zo hadden we een klein feestje.
   
  Vandaag maak ik uitgebreid gebruik van de zon om de was te drogen, die ik vannacht heb gedraaid. In het weekend gaan we weer naar de boshut van ouders, die dan op vakantie zijn.
   
  Verder weinig nieuws onder de zon.
   
  Een heel fijne donderdag allemaal!

  Reacties

  NatuurlijkZuinig op 14-06-2012 11:14
  Misschien mag ik het niet zeggen als 'allochtoon' maar ondanks dat ik Nl's de beste spelers vind, heb ik vaak het idee dat ze gewoon niet 'hongerig' genoeg zijn. Niet genoeg temperament. Altijd alles perfect willen doen. Voor de duidelijkheid: Ik heb het dus alleen over voetbal... Gefeliciteerd met prop! Gr, Jul
  Lege Zakken Vrouw op 14-06-2012 11:16
  @Julia- Dat vind ik ook. Het begint vaak of ze alle tijd van de wereld hebben. De verdediging was ook nihil.
  hsm op 14-06-2012 15:44
  En de middenvelders leken aan de Vierdaagse van Nijmegen bezig, alleen maar gewandel in het rond. Tja, teveel teren op de oude glorie van twee jaar geleden, teveel vedettengedrag (mijn idee: die tatoeages eraf, en al die voetbaldames met hoge hakken en sterallures op de achtergrond of helemaal niet meer in beeld/op de buis.)
  Oftewel terug met de benen op de grond en de drive om te winnen weer terug krijgen.
  Jammer voor de middenstand en de horeca.
   
  Maar ik vond vandaag het behalen van het vwo diploma van mijn dochter toch wat belangrijker.En LZvr, gefeliciteerd met het propadeuse diploma van je zoon! Had hij te maken met een Bindend Studie Advies? Dan is het helemaal prachtig dat hij het binnen heeft. Onze zoons leggen op dit moment de laatste hand aan het behalen van hun bachelor, dat moet deze zomer gaan gebeuren.
  Lege Zakken Vrouw op 14-06-2012 15:53
  @Hsm- Nogmaals gefeliciteerd met je dochter. Ik weet niet of het advies bindend was of niet, maar leuk is het wel.
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl