legezakken.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Vakantiehuis Ierland
  Voor wie geïnteresseerd is:
   
  Big mother is watching you.
  Sinds ik een account op Facebook heb, zie ik natuurlijk regelmatig wat de kinderen allemaal uitspoken. Dat wordt me niet altijd in dank afgenomen, maar er ontstaan ook leuke uitwisselingen van gedachten. Zo zag ik dat jongste zoon was losgegaan bij Action en ook zo'n geweldige dweil had gekocht van 3,49, die ik zelf ook heb en waarmee de vloer lekker schoon wordt en je hoeft ook geen uren te wachten tot deze droog is. Je kunt 'm uitwringen en binnen 5 minuten is alles krukdroog. Mijn  oude dweil was op en ik had weinig verwachtingen van de nieuwe, maar Action verrast me steeds met al die producten, die goed en ook nog eens betaalbaar zijn. Ik heb geen aandelen in het bedrijf, hoor!
   
  Hij wil graag in een schone rustige omgeving wonen hoewel zijn huisgenoten daar toch en tikje anders over denken. Hij verving gelijk het badmatje wat er blijkbaar ook al jaren lag en hij vindt dat toch wel een beetje vies. Geinig dat het zo'n echt huismannetje is. Hij kookt ook regelmatig vers en belt me dan op om me te vragen hoe lang iets moet koken of hoe je iets bakken moet. Hij heeft van huis uit een hekel gekregen aan alles wat niet vers gekookt is en haalt daarom regelmatig een stukje vlees, wat groenten en aardappelen. Echt lekker kneuterig allemaal.
   
  Ik vind het fijn dat hij zijn eigen plek gezellig en bewoonbaar maakt. Waarschijnlijk blijft hij ook dit keer weer in het weekend in zijn eigen huis. Goede ontwikkeling dus. Kan ik straks zelf ook een op bezoek bij hem gaan. Lijkt me hartstikke leuk.
   
  Misschien is het wel een leuk idee om hem een klein kerstboompje cadeau te doen met Sinterklaas of een blad met leuke en gezellige kaarsen.
   
  Zelf ben ik eigenlijk al de hele week druk met het geven van Reiki, het voorbereiden van de lunch voor maandag en ik weet niet wat allemaal. Het huis is wel schoon, maar de rommel stapelt zich op.
   
  We aten gisteren kroten 1,00,uitje, 0,05 mayonaise 0,20, aardappelen 0,14, minute lapjes 1,50, olie 0,03. Totaal 2,92.
  Ik heb nog bieten over en die gaan in een huzarensalade voor bij lunch op maandag. Ik maak ook nog een quiche en dan nog wat brood, kaas en vleeswaren. Moet voldoende zijn.
   
  Voor vanavond staat er een vegetarische schotel van Rob's Budgetmenu op het programma waarbij ik i.p.v. minikrieltjes blokjes aardappelen gebruik, die eerst door de patatsnijder gaan. Dan kosten mijn vierkante minikrieltjes slechts 0,25 cent. Lijkt mij een grote besparing i.p.v. 2 zakken minikrieltjes te moet kopen. Kijk, dat noem ik nu budgeteren.
   
   
  Een heel fijne vrijdag allemaal!

  Reacties

  izerina op 28-09-2012 19:20
  Ik vond hier nog een maaltje in de moestuin met een restje rijst. Het duurste was een glas wijn. Groeten Izerina
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl