legezakken.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Vakantiehuis Ierland
  Voor wie geïnteresseerd is:
   
  Ik run een hotel
  Steeds vaker merk ik dat we het hele weekend alleen spenderen daar de kinderen hun bezigheden hebben en daarom niet thuis zijn. Feestje, werk en sociale contacten zorgen ervoor dat het hier in huis lekker rustig is. Zo af en toe vind ik een bergje wasgoed voor de wasmachine. Jongste zoon blijft een weekend in Leiden om daar te werken, LZG gaat feesten en heeft zowat de hele dag nodig om zich op te tutten. Oudste zoon feestte gisterenavond ook en zorgde voor het vervoer van zijn zusje van en naar het feest. Lekker handig.
  Meestal zien we elkaar tijdens het avondeten en daar bllijft het wel zo'n beetje bij. Kunnen we alvast wennen aan het lege nest. Lijkt me een goede ontwikkeling.
  Eens in de paar dagen kijk ik op Facebook om te zien wat jongste zoon allemaal weer uithaalt en verliest. Vorige week was dat wederom een OV-chipkaart.
   
  Voor het komende najaar/winter hebben we genoeg hout om de open haard te stoken, want manlief en oudste zoon hebben samen een grote conifeer uit de tuin gerooid en ze zijn alle weekenden bezig geweest om de stam in hapklare brokken te verdelen. Er ligt in de achtertuin nu een mooie stapel met haardhout. Altijd lekker om te stoken wanneer je nog niet de verwarming aan wilt doen. Hopelijk blijft de prachtige nazomer nog heel lang bij ons. Elke dag gooi ik de boel open om zoveel mogelijk warmte binnen te laten. Mijn streven is om de verwarming niet te stoken voor 1 november, maar of dit gaat lukken?
   
  Gisteren aten we sperziebonen (0,39), aardappelen (0,20), diepvrieshamburgers (0,90) en dit was een maaltijd van 1,49. Het lijkt wel of de maaltijden steeds goedkoper worden. We hebben gisteren wel vast wat bier ingeslagen van 2 kratten voor 10 euro, want mijn verjaardag komt met rasse schreden naderbij. Hebben we dat maar vast in huis.
   
  Volgende week komt onze salarisboot binnen en verwacht ik ook een flink bedrag van de schade die een automobilist ruim 3 maanden geleden aan onze auto heeft veroorzaakt. Het duurde wel lang, maar de rente is daardoor ook niet mis. De andere bestuurder heeft pas een paar weken geleden zijn deel van het schadeformulier ingezonden.
   
  Vanavond eten we lekker sla, met aardappelen en iets van vlees.
   
  Een heel fijne zondag allemaal!
   
   
   
   

  Reacties

  izerina op 10-09-2012 11:22
  een goed teken,dat je kinderen steeds meer hun eigen gang gaan. Is het gezellig weer samen te zijn?
  Lege Zakken Vrouw op 10-09-2012 11:26
  Ja hoor, heel gezellig. Je zult vast wel fijn vinden in op je stekje daar in Frankrijk.
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl