legezakken.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Vakantiehuis Ierland
  Voor wie geïnteresseerd is:
   
  Nu doet u het weer mijnheer Samson.
  Ik dacht nog aan toeval bij de vorige campagne van de PVDA, dat mevr. Cohen ineens ook ten tonele werd gevoerd, maar nu geloof ik daar niet meer in nu u uw gezin ook laat opdraven.
   
  Is het tonen van mindervaliden een manier om emoties op te wekken bij het kiezerspubliek? Dat men denkt, dat het toch wel zielig is of om het sociale deel te laten zien? Graag nog een antwoord voor woensdag a.u.b.
   
  Hoogachtend,
   
  Lege Zakken Vrouw

  Reacties

  op 10-09-2012 12:41
  Ik hoorde gisteravond in Brandpunt een mening van een of andere politieke correspondent die in de USA had gewerkt. Hij had in 2008 Chelsea Clinton gevolgd, die, nadat haar vader jaren een publieke figuur geweest was, nu ingezet werd voor de campagne van haar moeder (tegen Obama destijds in 2008). Het meisje hield een toespraak en verdween daarna meteen, als een schichtige muis. Ze was mediaschuw geworden. Ze was een publieke figuur geworden door de bekendheid van haar ouders.
   
  Dat lot wacht de kinderen Samson mogelijk ook. Femke Halsema gebruikte het ook wel toen haar tweeling nog klein was, maar kwam daar op terug toen haar kinderen de basisschoolleeftijd kregen.
   
  Dit gebeurde met gezonde kinderen van politici. Het verstandelijk beperkte dochtertje van Samson zal misschien niet eens beseffen dat ze een publieke figuur is geworden door de campagne van haar vader.
  hsm op 10-09-2012 13:34
  Ik schrik hier trouwens wel van: http://www.nrc.nl/carriere/2012/09/10/onrust-onder-zzpers-over-pvda-plannen/ en http://www.zzpboete.nl/De PvdA zou in de doorrekening van het CPB een afschaffing van de arbeidskorting voor zelfstandigen hebben laten opnemen. Maar die afschaffing staat niet in het verkiezingsprogramma. Nu is het deze weken wel veel geschreeuw en gespin, dus afwachten hoe heet of lauw de soep werkelijk op tafel komt. Maar toch..
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl