legezakken.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Vakantiehuis Ierland
  Voor wie geïnteresseerd is:
   
  Salaris binnen.

  Het salaris is deze week gestort en we zijn er netto dus 25 euro op achteruit gegaan. Dus bovenop alle andere kosten nog eens 300 euro per jaar.

  Eerder deze week heb ik alvast boodschappen gehaald voor de komende week en wat voorraad ingeslagen voor de komende maand. Heb bij Lidl 4 dikke preien uitgezocht voor 0,19 cent per stuk en ook een zak snijbonen meegenomen. Morgen gaan we naar de marktwinkel waar ik kazen, vleeswaren en misschien wat groente en aardappelen uit de aanbiedingen meeneem. De laatste maal hadden we Bildstar aardappelen, maar daar zit voor het merendeel kriel in en dat schilt heel lastig. De aardappelen lagen onder een verkeerd bordje en kleurenblinde man heeft dus een verkeerde zak ingeladen;-)

  Ik heb ook nog 4 verpakkingen textielverf nodig, maar die vind ik erg duur en ik wil eigenlijk het milieu niet onnodig belasten. Nu zag ik in een nummer van "Vruchtbare Aarde" ook een adres voor natuurlijke kleurstoffen. Straks eens kijken of dit wat zou kunnen zijn.

  Morgenavond hebben we ook nog een feestje en ik moet nog een cadeautje voor zwager zoeken. Geen idee wat het gaat worden. Misschien wel een lekkere fles wijn of een bierpakketje. Dat soort dingen valt meestal goed in de smaak.

  Van LZO heb ik een veegtelefoon kunnen lenen om te kijken of dit wat voor mij is. Vader en moeder vinden het maar niks geloof ik. Zeker vader niet, die zeer zuinig is aangelegd en helemaal geen zin heeft om elke dag zijn telefoon aan het infuus te leggen. Hij is terug naar zijn ouwe vertrouwde Nokiaaktje wat slechts eenmaal per 14 dagen behoefte heeft aan voeding.

   

  Een heel fijne vrijdag allemaal!

  Reacties

  Rob op 31-01-2014 11:46

  Mijn mobiel is oud en wordt weinig gebruikt.

  Dit jaar ben ik winddeler.

  Ik ben benieuwd wat de afrekening voor de elektriciteit aan het einde van dit jaar wordt.

  Vriendelijke groet,

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl