legezakken.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Vakantiehuis Ierland
  Voor wie geïnteresseerd is:
   
  In de lappenmand.

  Ja, ook hier heeft er een virus toegeslagen en zijn oudste zoon en ik snipverkouden. Niet heel ernstig, maar met een kop vol snot eens lekker je huis schoonmaken komt er niet van.

  Helaas is het potje voor huishoudgeld hier al een tijdje leeg en we hebben nog tot volgende week vrijdag te gaan. Geen kaas, worst of chipjes meer in huis en vlees en groente zijn er ook bijna niet meer. Er is zoveel mogelijk uit de voorraad gegeten, maar eens houdt het op en dat is nu. Gelukkig kregen we een mooi bedrag terug aan gas en elektra. lang leve de zachte winter. Scheelt toch zo'n 400 kuub aan gas. We stoken overdag nooit alleen dus in de avond, maar dan slaat de verwarming dus wel veel vaker aan. Doordat we veel koken en bakken, is bij ons de stroomrekening ook wat hoger dan gemiddeld, maar daar kunnen we weinig aan doen. Bij een volgend huis komen er zeker zonnepanelen. 

  Wanneer we definitief naar onze stek in Ierland verhuizen, pakken we het daar ook direct aan.

  Volgende week gaan jongste zoon en ik een weekje relaxen in de boshut van mijn ouders. We plakken daar ook een dagje shoppen in Duitsland aan en wie er nog tips heeft voor wat te kopen in Duitsland en waar is zeer welkom. Ik heb me ook al suf gezocht waar ik aluin kan kopen in Duitsland, maar ik heb nog geen adres gevonden. 

  Er worden alcohol, hondenvoer en alles wat goedkoper is ingeslagen. Ik heb al een lijstje klaar liggen, maar suggesties zijn altijd welkom.

  Door de verkoudheid zit ik nu in het holst van de nacht achter de laptop, maar straks duik ik nog even mijn bed in.

   

  Een heel fijne woensdag allemaal!

  Reacties

  izerina op 20-02-2014 15:52

  beterschap!

  carla op 08-03-2014 17:51

  hoop dat je het ondertussen te druk hebt om te bloggen.....dan ben je in ieder geval niet meer ziek!!!

  gr carla

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl