legezakken.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Vakantiehuis Ierland
  Voor wie geïnteresseerd is:
   
  Lang geleden.

  Ja, het is alweer een tijdje geleden sinds ik wat schreef. Eerder deze week typte ik een blogje, maar door afwezigheid in het hoofd sloot ik per abuis de pagina af en dus: Weg Blog!!

  Howel we geen sneeuw hebben en veel regen vind ik deze maanden voorbij vliegen. 

  Gisteren nog even bij de Big Bazar en Action binnengelopen en ik vind de Big Bazar leuke dingen verkopen op het ogenblik. Ik ben heftig geïnspireerd door televisieprogramma's en zag er leuke dingen staan. Ik heb beide winkels verlaten met een pakje met acht verjaardagskaarten. Vond ik wel een hele prestatie, maar wanneer ik tegenwoordig in zo'n winkel loop vraag ik me in plaats van "Heb ik het nodig?" steeds vaker af "Kan ik het eten?". Dit werkt bij mij beter , want ik kan altijd wel een goede reden vinden om het nodig te hebben.

  Bij een soort van showmolen in de buurt kocht ik deze zaterdag volkorenmeel, maismeel en gist. Ook weer hard nodig en daar ik ook graag kaarsenlont wilde kopen om de restjes kaarsen op te maken, liep ik ook een hobbywinkel binnen alwaar ik me vergaapte aan allerlei leuke materialen zoals bolletjesklei ed. Wel vond ik er veel materialen staan zoals uitgesneden MDF letters en figuurtjes. Lijkt me dat je dit als hobbyist makkelijk zelf kunt maken. Bovendien vond ik het er erg duur. Ik zag een gezin bij de kassa weglopen met meet dan 60 euro aan knutselspullen in een klein plastic tasje. Het kaarsenlont wat uitbundig werd aangeprezen op de website bleken ze niet op voorraad te hebben en dus heb ik 't maar besteld.

  Nu ben ik nog op zoek naar ideeën om als kaarsenmal te gebruiken. Voorlopig heb ik een blikje en theekopje in  mijn hoofd. Wat kun je nog meer gebruiken. Iemand een idee???

   

  Een heel fijne zondag allemaal!

  Reacties

  loesje op 09-02-2014 19:50

  Kleine bakvormpjes en suikerpotjes.

  Rob op 09-02-2014 20:09

  Ouder wordend is de vraag; kan ik het eten, goed tegen onzinnige aankopen.

  Maar gezien mijn overgewicht is gewoon doorlopen nog beter.

  Als mal voor zelf te maken kaarsen zijn meer verpakkingen dan alleen een blik geschikt.

  Flesjes en pakjes zijn ook te gebruiken.

  Vriendelijke groet,

  loesje op 11-02-2014 19:08

  O, ik had niet gelezen dat je het als mal wou gebruiken. Ja, dan is er veel meer te bedenken.

  Eurootje op 14-02-2014 23:01

  Wist je trouwens dat de Action en de Bigbazaar onder het zelfde beheer valt?Net als de trekpleister en het kruidvat.Vorige week was ik bij de BB toen kreeg ol een bonnetje van de action.. dacht hun, maar de verkoopster zei we zijneen en dezelfde winkel ;-)

  Rob op 20-02-2014 19:56

  Action en Big Bazar een bedrijf en Trekpleister en het Kruidvat een bedrijf? In Karakter van Bordewijk staat ook ergens beschreven hoe de deurwaarder met twee winkels naast elkaar vooral winst probeert te maken.

  Willen wij dat wel ???

  Verbaasde groet,

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl