legezakken.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Vakantiehuis Ierland
  Voor wie geïnteresseerd is:
   
  Ja, ik ben er weer.

  Daar het mooie weer al begon toen zoonlief en ik in de boshut vertoefden samen met onze honden hebben we een fantastische week gehad. Elke dag wandelen met de honden en af en toe een dagje naar Putten. Op twee regenbuien na is het droog gebleven.

  Nu zijn we al een weekje terug en gaat het normale leven gewoon weer zijn gangetje.  De deksel van de broodbakmachine was afgebroken en van vriendin kreeg ik een bbm, die zij slechts een paar keer had gebruikt. Bij de vierde maal bakken, gaf de nieuwe bbm de geest al. Op mijn laptop weigeren de m en de f. Alleen door keihard op die toetsen te rammen,werken ze dus wel. Van de veelgeprezen Henry stofzuiger brak de slang af. Dus al na twee jaar. Blij toe, want je krijgt een hernia van die zware, overal tegenaan botsende stofzuiger. De grootste miskoop ever. Bij een winkel zag ik een mooie aanbieding  voor een andere lichte stofzuiger voor echt een prima bedrag en nu  loop ik weer fluitend te stofzuigen.

  Voor de komende zomer is er al een vaste boeking voor het huis en ik krijg veel aanvragen. Heel anders dan het vorige jaar. Laten we hopen, dat de crisis nu echt een keer over is en dat vele mensen hun baan toch behouden.

  In de tuin gaat het hier ook als een speer. De bloesem bloeit al en de camelia's ook. Niet winterharde planten hebben de zachte winter overleefd. Kruiden zoals peterselie en bieslook doen het ook nog. Scheelt weer met zaaien en in de aanschaf.

  Ik kan nu ook weer heerlijk de wassen buiten drogen. Niets geeft meer voldoening dan was ophangen en afhalen. Dit weekend ging het dorgen  wel erg snel. Na een uurtje was de was al droog.

   

  Een heel fijne maandag allemaal!

  Reacties

  izerina op 14-03-2014 16:40

  Gelukkig was niet op vakanti en niet ziek.

  fleur op 08-04-2014 18:56

  Heeft lege zakken nu helemaal geen puf meer.......?

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl